musicmaya vik

Ilden

musicmaya vik
Ilden

This is my firs own release of a song in Norwegian. The song was originally written in English, but felt more honest doing this one in my native tongue. The pictures for the song was shot by Ole Martin Halvorsen. Makeup and hair by Enora Olsen. Art-work by Fredrik Melby.


 

okei eg tror nesten at vi drømmar/ekte fantasi/tror du vet hvor dette førar/la meg komme inn/som regnet- i vinden, dråper forbindes/hvis stein blir til sand så kan storm bli til silke/ta dette til deg - ta meg til deg/vi kan være ani - og la allting forsvinne/du ser meg når eg strekkar ut til deg/fritt fall - fritt fall/du er min fallskjerm, eg er din flamme/ vi kan putte himmelen i brann / *la d brenne*/vi er ilden/la det brenne/Pyromantisk - vi kan smelte sammen/ hånden din på huden min som fingrene gjennom sanden/i seansen, se meg danse/du ser meg bevise at magien er sannhet/et steg kan bli alt som vi får/eg si ar at vi tar d nå/uten deg/ har eg ingenting/og når eg har deg har eg alt/eg vet at vi / kan stå i kulingen/ du gjør meg varm når det er kaldt/ så la det brenne

Wearing: Off-White, Maison Margiela, Fenty Puma by Rihanna. All from YME. Shoes are from Zalando, MSGM.